SE KUITENKIN MAKSAA!

SairastaminenKuulen usein ihmisiltä lausahduksen, että kun 50v. tulee mittariin, alkaa sairastelu. Vaikka ennen olisi oltu ns ”terveitä” ennen 50v, silloin usein saadaan joku diagnoosi tai vähintään lääkkeitä oireisiin.

Ei ne sairaudet ja oireet hypähdä tai ilmesty meihin yhtäkkiä –ne kehittyvät vuosien saatossa! Pinnan alla muhivat. Keho on voinut hälytellä jo kauan aikaa…kivuilla, unettomuudella, kireillä lihaksilla, ylipainolla, voimattomuutena, väsymyksenä, flunssakierteillä…me emme vain huomaa tai ymmärrä, mitä keho meille viestii!

 

KIVUSTA EI VÄLTTÄMÄTTÄ HALUTAKAAN EROON?

Kuulen usein ihmisten valittelevan kipujaan ja sitä kautta elämäänsä, että olisi niin mukava elää ilman niitä  – ja kun yritän tarjota apuani, he huudahtavat yleensä ” Ei tähän mikään auta! ” tai toinen on ” SE KUITENKIN MAKSAA ! ”

Minulla monesti itselläni on sellainen tunne, että ihmiset säikähtävät, kun kerronkin, että voisi olla mahdollista, että sinun ei tarvitsisi oireestasi kärsiä. Kuitenkaan emme ole valmiita investoimaan terveyteemme emmekä ymmärrä, että sairastelu on itseasiassa kalliimpaa kuin puuttuminen kehon oireisiin jo alkutaipaleella. Emme käsitä, että mitä sairastaminen maksaa – maksaa paljon yksilötasolla ja yhteiskunnallisesti vielä enemmän. Sairaspäivät ovat todella kalliita työnantajille. Lisäksi kehomme rappeuttava kierre jatkuu.

Vai olemmeko todella jo niin tottuneita oireisiimme, että emme oikeasti haluakaan niistä luopua, olemmeko itseasiassa olemassa kipujemme kautta? Kaipaamme huomiota kivuillamme? Sairastammeko mieluummin ja annamme solujemme kuolla ja rappeutua kuin investoisimme terveyteemme? Emmekö arvosta itseämme ja terveyttämme ?

 

ENTÄ KUN KAIKKI RÄJÄHTÄÄ SILMILLE?

Erilaiset sairaudet ja oireet ovat niin paljon lisääntyneet ettei mene kauaa, kun yhteiskunnalla ei ole enää varaa hoitaa kaikkia ihmisiä. Mitä ihmettä me sitten teemme? Ketä jätetään hoitamatta?

Kuka vetää rajan erilaisiin sairauksiin ja oireisiin mitä hoidetaan ja mitä ei? Ja mihin asti?

Se totuus nimittäin on tulossa, että varaa ei ole kaikkeen. Voisimmeko vaikuttaa siihen nyt ottamalla itse vastuuta, investoimalla ja satsaamalla, tekemällä valintoja – me odotamme ja olemme odottaneet aina ilmaiseksi kaikkea, mutta mitä me itse annamme takaisin? Eikö nyt olisi aika antaa takaisin sen mitä olemme saaneet?

Elämä on valintoja – voisimmeko luopua jostain ja laittaa se itseemme?

 

VOIMMEKO ITSE VAIKUTTAA JA OTTAA VASTUUTA OIREISTAMME JA SAIRAUKSISTAMME?

Kehollamme on mikroverenkiertoa 74 % KOKO KEHON verenkierrosta -miksi se on tärkeä tietää ja tiedostaa? Siksi, että ainoastaan meidän mikroverenkierrossamme tapahtuu hapen luovutus soluille, ravinne-aineet imeytyvät ja kuona-aineet poistuvat kuljetettavaksi kehostamme pois. Solujen saadessa happea ja ravinteita, solut saavat energiaa ja ne toimivat. Aivan kuin me saamme ravintoa, me jaksamme toimia. Jos solut eivät saa happea ja ravinteita -ne kuolevat. Ja kun solut kuolevat, tulee ongelmia. Siellä ei solut silloin toimi. Ja keho sairastuu.

Heikentyneestä mikroverenkierrosta johtuu suuri osa sairauksistamme ja oireistamme. Lisäksi meidän tulisi syödä luonnollisesti imeytyviä ravintoaineita -niitä mitä elimistömme luonnollisesti imeyttää ja ottaa vastaan. Ei teollistettuja mitä elimistöömme ei ole tarkoitettu.

Ravinteetkaan eivät kuitenkaan imeydy, jos mikroverenkierto ei toimi tai imeytyy osittain siellä missä se vielä toimii. On turha syödä vitamiineja, jos mikroverenkierto ei toimi.

 

MITEN SAAN TIETÄÄ MITEN HOIDAN OMAA MIKROVERENKIERTOANI JA MITEN VOISIN VAIKUTTAA TERVEYTEENI?

Järjestämme tapahtumia, jossa kerromme mikroverenkierrosta sekä miten siihen voi itse vaikuttaa. Tulemme myös yrityksiin ja koteihin. Lisäksi teemme kuivaverianalyysejä, joilla mittaamalla kartoitamme koko kehon yleistä terveydentilaa ja ohjaamme ravitsemusta luonnollisiin, terveellisiin valintoihin, joita kuluttaja tavallisesta ruokakaupasta voi valita. Kuivaverianalyyseistä enemmän täältä: www.kuivaverianalyysi.fi

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>