SAIRASTUUKO LAPSET MAASSAMME?

Lasten sairaudetNykyisin jopa jo nuoret ihmiset maassamme kärsivät sydänoireista. Sydämeen vaikuttavia  lääkkeitä käyttää yhä nuorempi ikäluokka!  Insuliinipumput ovat arkipäivää, jopa ala-asteikäisillä lapsilla. Reuma on  myös lasten sairaus. Kilpirauhasoireet ja diagnoosit ovat lisääntyneet.  Astmapiippu lapsilla on nykyisin perusvaruste, varttuneimmillekin diagnosoidaan astmaa. Hyperkolesterolemia ja verenpainetauti ovat jo  vanhoja sairauksia, jotka olemme ottaneet jo kuuluviksi  kansantauteihimme. Niitä ei enää niin noteerata, koska ”kaikillahan” sitä on. Ja vetoamme perinnöllisyyteen.

 

KEHOMME YRITTÄÄ HÄLYTTÄÄ!

Muun muassa fibromyalgia on tullut osaksi rappeuttamaan elimistöämme. Suolistosairaudet ja ravinteiden imeytymishäiriösairaudet ovat lisääntyneet. Allergioita on paljon. Lapsettomuus on lisääntynyt. Ihottumat vaivaavat. Erilaiset kivut ja kolotukset eripuolella kroppaa ovat tätä päivää, närästysoireet ovat tavallisia. Hartiat ovat jumissa, selkä oireilee. Välilevyn pullistumia on rajattomasti. Mielenterveydellisiä oireita on paljon – masennusta, alakuloisuutta. Turvotuksia siellä täällä, nilkat turpoaa, vatsa turpoaa, yläkroppa turpoaa. Meitä leikataan paljon, milloin lonkkaa, milloin polvia.

Me olemme ylipainoinen kansa – yhä nuorempi sukupolvi on isompi kuin edellinen. Sairaalloinenkin lihavuus on nähtävissä katukuvassa meillä Suomessa – kun se ennen oli vitsaus vain Jenkeissä. Nesteenpoistolääkitys on nykyisin monella ihmisellä, yleensä yhdistettynä siinä verenpainelääkkeessä. Olemme keholtamme happamia. Uniapnea on lisääntynyt. Erilaiset syöpämuodot ovat kasvattaneet hurjasti olemassaoloaan. Rintasyöpä on jo nuorten naisten keskuudessa tavallinen! Olemme väsyneitä, energia on vähissä. Uupumus vaivaa. Flunssakierteet jylläävät.

 

LÄÄKE ON HELPPO RATKAISU – mutta ei aina se terveellisin ja halvin

Me käytämme paljon lääkkeitä. Valitettavasti kaikissa lääkkeissä on yleensä joku haittavaikutus, joka johtaa aina seuraavaan oireeseen kehossa. Lääke hoitaa oiretta, ei kehoa. Tottakai lääke on ensisijaisesti tärkeä joissakin sairauksissa, mutta me emme mieti miksi joudumme sitä syömään, mikä johti siihen, että juuri minä sairastuin tähän ja joudun syömään tätä lääkettä. Me hyväksymme sairaudet osaksi itseämme.

On helpompi napata se pilleri kuin ottaa vastuu sairastelusta ja puuttua jo ennaltaehkäisevästi omaan terveyteen tai oireisiin ja siihen ettei tilanne ainakaan pahemmaksi jatku.

 

MITEN VOIMME ITSE VAIKUTTAA JA OTTAA VASTUUTA OIREISTAMME JA SAIRAUKSISTAMME?

Kehollamme on mikroverenkiertoa 74 % KOKO KEHON verenkierrosta -miksi se on tärkeä tietää ja tiedostaa? Siksi, että ainoastaan meidän mikroverenkierrossamme tapahtuu hapen luovutus soluille, ravinne-aineet imeytyvät ja kuona-aineet poistuvat kuljetettavaksi kehostamme pois. Solujen saadessa happea ja ravinteita, solut saavat energiaa ja ne toimivat. Aivan kuin me saamme ravintoa, me jaksamme toimia. Jos solut eivät saa happea ja ravinteita -ne kuolevat. Ja kun solut kuolevat, tulee ongelmia. Siellä ei solut silloin toimi. Ja keho sairastuu.

Heikentyneestä mikroverenkierrosta johtuu suuri osa sairauksistamme ja oireistamme. Lisäksi meidän tulisi syödä luonnollisesti imeytyviä ravintoaineita -niitä mitä elimistömme luonnollisesti imeyttää ja ottaa vastaan. Ei teollistettuja mitä elimistöömme ei ole tarkoitettu.

Ravinteetkaan eivät kuitenkaan imeydy, jos mikroverenkierto ei toimi tai imeytyy osittain siellä missä se vielä toimii. On turha syödä vitamiineja, jos mikroverenkierto ei toimi.

 

MITEN SAAN TIETÄÄ MITEN HOIDAN OMAA MIKROVERENKIERTOANI JA MITEN VOISIN VAIKUTTAA TERVEYTEENI?

Järjestämme tapahtumia, jossa kerromme mikroverenkierrosta sekä miten siihen voi itse vaikuttaa. Tulemme myös yrityksiin ja koteihin. Lisäksi teemme kuivaverianalyysejä, joilla mittaamalla kartoitamme koko kehon yleistä terveydentilaa ja ohjaamme ravitsemusta luonnollisiin, terveellisiin valintoihin, joita kuluttaja tavallisesta ruokakaupasta voi valita. Kuivaverianalyyseistä enemmän täältä: www.kuivaverianalyysi.fi

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>