Entäpä jos stimuloisit 75 % osaa verenkierrostasi toimimaan paremmin? Tiedätkö mitä hyötyisit?

pomppiva nainenMitä on aineenvaihdunta?

Verenkierron merkitys aineenvaihdunnassa on ensisijaisen tärkeää, koska verenkierto kuljettaa happea soluille ja solujen ensisijainen ehto elinvoimalle ja energian saannille on happi, koska ilman happea solut surkastuvat eivätkä toimi oikein ts. silloin ravinteiden imeytyminen kehossa häiriintyy ja kuona-aineiden jääminen kehoon mahdollistuu – keholla on tällöin riski tulehduksiin ja happamuudelle ja erilaiset oireet kehossa alkavat. Jos solut saavat happea, ne alkavat tuottaa energiaa ja silloin aineenvaihdunta toimii. Solut pysyvät elinkykyisinä ja mahdollistavat kehon terveyden.

 

 

Jos syön terveellisesti ja liikun, pysyn terveenä – niin sitä luulisi!

Sydän pumppaa verta isoon suonistoon, se ei jaksa pumpata verta mikroverenkiertoon ( 75 % osaa kehostamme) vaan mikroverenkierrolla on oma säätelyjärjestelmä, oma autonominen pumppausliike. Usein sairauksien takana on heikentynyt mikroverenkierto eli tämä pumppausliike on vähentynyt. Meillä liikkuminen on vähentynyt, istumme paljon, syöminen on teollistunutta, ympäristövaikutukset usein haitallisia…kaikki ne vaikuttavat kehoomme. Yllättävän paljonkin! Vaikka söisit terveellisesti, vitamiineja ja ravinteita purkista, ilman toimivaa mikroverenkiertoa vaikutukset ”eivät mene perille”, toisinsanoen ne eivät imeydy täydellisesti ja kehoon jää kuona-aineita. Punasolut sakkautuvat pienemmisissä suonissa ja liiskautuvat yhteen, silloin ne eivät mahdu pieniin suoniin verta kuljettamaan. Ja näin solut jäävät ilman happea, energiaa ei tuoteta ja solut surkastuvat.

 

Mikroverenkiertoa voi tehostaa

Omilla asiakkaillani -kun on alettu tehostamaan mikroverenkiertoa – välittömiä vaikutuksia ovat hoidon aikana tai jälkeen usein olleet lämmön tuntu kehossa, nipistely ja kipristely, kipukohdissa on tuntunut juilintaa, on saattanut huimata…nämä kaikki kertovat siitä, että mikroverenkiertoa on kohdistetusti stimuloitu ja siellä on alkanut verenkierto vilkastua ja happi on mennyt soluille, energiantuotanto alkanut…keho reagoi hoitoon.

Keho on saattanut reagoida myös välittömällä väsymisen tunteella ja on tullut unettava olo. Keho on alkanut palautua. Toisinaan keho ei ole reagoinut mitenkään tai niin ihminen on luullut – me kun emme tunne varsinaisesti mikroverenkierron vilkastumistavaan ne hoitovaikutukset -säännöllisesti hoidossa käyneet ovat kuitenkin kertoneet kipujen lievittyneen, stressin vähentyneen, unien parantuneen, flunssien kadonneen, suorituskyky on noussut ja yleisesti olo on ollut pirteämpi ja virkumpi. Joku on kertonut, että tuntuu vain niin hyvältä olo hoitojen jälkeen ja se on riittänyt.

 

Anun huone Edenissä =)

Fysikaalinen verisuoniterapia nyt Break Sokos Hotel Edenissä

Hoitoja on mahdollista varata nyt Break Sokos Hotel Edenissä Oulussa! Aikaa hoitoon varataan puoli tuntia, hoito tehdään vaatteet päällä hoitopöydällä maaten. Taustalla soi rentouttava musiikki kynttilöiden valaistessa huonetta. Erinomainen keino katkaista kiire ja käydä hengähtämässä. Yksi hoitokerta maksaa 20 €.

Tule ja koe mitä vaikutuksia juuri sinä koet!

Kysy lisää rohkeasti!

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>