EIKÖ KIPU KATOA?

KipuMe olemme oppineet ajattelemaan ja sopeutumaan siihen, että oireet, vammat, kipu ja sairastelu kuuluisivat meidän elimistöömme ja elämäämme – erityisesti kun vanhenemme – sitä enemmän annamme lupaa itsemme sairastella ja annamme lupaa oireille tulla osaksi itseämme ja elämäämme.

Nykyinen elämäntapamme on kiireistä, stressaavaa, suorituskeskeistä ja haastavaa. Työelämä tulostavoitteista. Valitettavasti kaikki ravintomme on pitkälle prosessoitua, kaukana puhtaasta perusravinnosta. Syömme ” helposti”, koska emme ”ehdi” valmistaa ruokaa. Kaikenlaiset dieetit valtaavat elinpiirimme ja mainosten uhrina sorrumme epäterveellisiinkin vaihtoehtoihin.

Työpäivän aikana me istumme paljon, monta tuntia eikä nykyinen liikuntamäärämme riitä pitämään meitä terveinä! Edes tunti päivässä liikuntaa ei riitä kompensoimaan kaikkia vaikutuksia mitä istuminen ja nykyinen elämäntapamme meille aiheuttaa. Voiko tuohon vaikuttaa?

 

VOIMMEKO ITSE VAIKUTTAA JA OTTAA VASTUUTA OIREISTAMME JA SAIRAUKSISTAMME?

Kehollamme on mikroverenkiertoa 74 % KOKO KEHON verenkierrosta -miksi se on tärkeä tietää ja tiedostaa? Siksi, että ainoastaan meidän mikroverenkierrossamme tapahtuu hapen luovutus soluille, ravinne-aineet imeytyvät ja kuona-aineet poistuvat kuljetettavaksi kehostamme pois. Solujen saadessa happea ja ravinteita, solut saavat energiaa ja ne toimivat. Aivan kuin me saamme ravintoa, me jaksamme toimia. Jos solut eivät saa happea ja ravinteita -ne kuolevat. Ja kun solut kuolevat, tulee ongelmia. Siellä ei solut silloin toimi. Ja keho sairastuu.

Heikentyneestä mikroverenkierrosta johtuu suuri osa sairauksistamme ja oireistamme. Lisäksi meidän tulisi syödä luonnollisesti imeytyviä ravintoaineita -niitä mitä elimistömme luonnollisesti imeyttää ja ottaa vastaan. Ei teollistettuja mitä elimistöömme ei ole tarkoitettu.

Ravinteetkaan eivät kuitenkaan imeydy, jos mikroverenkierto ei toimi tai imeytyy osittain siellä missä se vielä toimii. On turha syödä vitamiineja, jos mikroverenkierto ei toimi.

 

MITEN SAAN TIETÄÄ MITEN HOIDAN OMAA MIKROVERENKIERTOANI JA MITEN VOISIN VAIKUTTAA TERVEYTEENI?

Järjestämme tapahtumia, jossa kerromme mikroverenkierrosta sekä miten siihen voi itse vaikuttaa. Tulemme myös yrityksiin ja koteihin. Lisäksi teemme kuivaverianalyysejä, joilla mittaamalla kartoitamme koko kehon yleistä terveydentilaa ja ohjaamme ravitsemusta luonnollisiin, terveellisiin valintoihin, joita kuluttaja tavallisesta ruokakaupasta voi valita. Kuivaverianalyyseistä enemmän täältä: www.kuivaverianalyysi.fi

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>